Reporadio.fi
Reporadio -kirjan virallinen kotisivu


Jarmo Viljakainen - Valtiotieteen lisensiaatti, journalisti, tietokirjailija, syntynyt Helsingissä 1948.

Päätoimittaja, sotaveteraani Pentti Poukka

Äärivasemmisto oli "vihollisen asialla". Neuvostoliitto uuvutti Suomea ideologisesti, reporadio tärkein kanava. Sota jatkui aseiden vaiettua aina Neuvostoliiton romahtamiseen saakka.

”Vietin kuusi syntymäpäivääni armeijan harmaissa. Olin joukkueenjohtajana Kannaksella, kun aselepo alkoi. Siitä huolimatta itänaapurin joukot jatkoivat sotatoimia. Tämä sota loppui vasta vuonna 1991, kun Neuvostoliitto ja kommunismi romahtivat. Se oli henkistä, ideologista uuvuttamista kaikilla yhteiskunnan aloilla. Sotien jälkeisistä vuosista lähtien meidät haluttiin sulauttaa sosialistiseen leiriin. Eino S. Revon johtama Yleisradio on tärkein väline tuossa painostuksessa. On hämmästyttävää, että entinen rintamaupseeri salli taistolaisten toiminnan. Äärivasemmiston propagandaan haksahtaneet ja toimintaan mukaan menneet ihmiset olivat vihollisen asialla. Osa heistä toimi ymmärtämättömyyttään, mutta moni tietoisesti, mitä voi vain syvästi paheksua.”Pentti Poukka
Päätoimittaja, sotaveteraani
s. 13.9.1919 Tampere

Sotaveteraani; mukana jo talvisodassa ja jatkosodassa mm. Kannaksella joukkueen johtajana koko sodan ajan. Kauppalehden päätoimittaja 1957-1964, sanomalehti Uuden Suomen päätoimittaja 1964-1976. Toimi lukuisissa luottamustehtävissä, mm. Helsingin kaupunginvaltuuston puheenjohtajana. Puolue: Kansallinen Kokoomus.